Teamet

Thea Lyng Thomsen

Direktør / CEO

tt@baeredygtigherning.dk +45 2716 9564
Thea er optaget af at bygge lokalt forankrede strategiske miljøer med et mål om at sikre bæredygtige løsninger og impact. Hun har tidligere etableret lignende samarbejdsplatforme med fokus på forretningsudvikling, bl.a. industriparken GreenLab. Thea tror på intention, tillid og forretningsudvikling for at sikre bæredygtige forandringer. Hun har en uddannelse i litteratur og læser mindst én STOR roman om året.

Bert Meijers

Daglig leder / COO

bm@baeredygtigherning.dk +45 9155 9904
Bert arbejder med vores programmering og forretningsudvikling. Passioneret omkring interdisciplinært samarbejde for bæredygtig udvikling, og pandekager. Bert er oprindelig fra Holland og er uddannet som Kaospilot. Han har arbejdet med impact investeringer i co-work steder i bl.a. San Francisco, Amsterdam og Berlin, og han kommer med en bred erfaring inden for facilitering af innovationsprocesser.

Tennae Rix Kristensen

Project Manager

tr@baeredygtigherning.dk +45 2785 3979
Som Project Manager holder Tennae styr på, at større projekter med mange aktører kommer sikkert i havn. Hun etablerer strukturer og procedurer, der sikrer, at alle de dygtige og engagerede aktører kan føre projekterne ud i virkeligheden. Hun har længe haft en brændende interesse for, hvordan virksomheder kan bidrage positivt til omverdenen og er specialiseret inden for Sustainable Business. I privaten har hun et idealistisk håb om at reparere alt tøj, der går i stykker i den lille familie.

Louise Overgaard Pedersen

Event og marketing manager

lp@baeredygtigherning.dk +45 2981 2056
Louise er oplevelsesøkonom og skaber med stor passion fællesskaber og relationer gennem events, oplevelser og markedsføring, der inspirerer, motiverer og begejstrer. Louise har tidligere udviklet og stået i spidsen for netværk, konferencer og uddannelsesforløb omkring oplevelser og bæredygtighed, transformeret en gammel værkstedshal til eventsted og hjulpet større danske brands med brugerinddragelse og co-creation som selvstændig konsulent.

Dorte Christensen

Kontormedarbejder

dc@baeredygtigherning.dk +45 3939 1630
Der løber en særlig kreativ åre i Dorte. Med let hånd og skæve indfald designer hun lokalerne, gaverne, vores event set-ups og alt andet, som du ser i vores co-work space. Der er holdning og hjerte i Dortes valg – og en god portion stædighed, når de gode, bæredygtige løsninger skal findes og vises frem. Nye ideer modtages altid gerne, og Dorte arbejder altid på flere interessante cases.

Vladyslav Sokolovskyy

Praktikant

vs@baeredygtigherning.dk  
Vladyslav er på tredje semester som markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Viborg. Med hans relations skabende kompetencer og menneskelig forståelse har han et kraftfuldt værktøj til at markedsføre og kommunikere omkring events, Bæredygtig Hernings formål og det koncept som huset er. Vladyslav er en nørd indenfor visuelt udtryk. Kreative opslag og bagvedliggende data driver og vejleder ham. Han finder nye udfordringer, som kan udvikle ham. Målet er nu at forstå bæredygtighed i detaljerne for at udnytte den viden i fremtiden og skabe forandring.

Danah Damgaard

Praktikant

dd@baeredygtigherning.dk
Danah er på sit 8. semester af statskundskab på Aarhus Universitet og er nu vendt tilbage til fødebyen Herning. Her vil hun det næste halve år være praktikant i teamet hos Bæredygtig Herning. Med Danahs samfundsmæssige perspektiv og dataanalytiske kompetencer, vil hun nørde i Bæredygtig Hernings arbejde med den grønne omstilling. Målet med praktikken er at suge alt viden til sig - både inden for Bæredygtig Hernings vægge og i vores medlems-netværk af virksomheder. Hun er nysgerrig og glæder sig til at blive klædt på til at bidrage med ny viden og grøn forandring i fremtiden.