Deltag i vores events

Vi har samlet viden og inspiration fra vores netværk og har kogt det ned til en række events. De er for alle uanset medlemskab, køn, kendskab eller kompetencer, så hold dig ikke tilbage!

Program

30. april 2024  |  kl. 16.00 - 19.00

Herning bæredygtighedspris 2024

Vi vil hylde de mennesker og organisationer, som arbejder målrettet med den bæredygtige omstilling. Derfor er Herning kommune og Bæredygtig Herning igen gået sammen om en Herning bæredygtighedspris 2024. Hele formålet med prisen er at sætte lys på de initiativer, organisationer og personer, der gør en indsats for den bæredygtige omstilling. Vi hylder dem, der går forrest og inspirerer andre. Det gør vi sammen på en stemningsfyldt aften, hvor der både vil være et spændende oplæg, noget lækkert at spise og så selvfølgelig en hyldest af vinderne, som i år først vil blive offentliggjort på aftenen.

Læs mere

15. maj 2024  |  kl. 8.00 - 12.00

Lederskabet | Fællesskabet

Omstillingen til et mere bæredygtigt samfund kræver, at vi ændrer vaner, adfærd – og dermed også en ny ledelse. Til lederskabet | fællesskabet fordyber vi os i lederskabets mange nuancer gennem oplæg og netværksaktiviteter. Du vil opleve inspirerende oplægsholdere, interaktion i mindre grupper faciliteret af erfarne ledere og netværkssessioner, hvor vi deler vores indsigter og erfaringer.

Læs mere

Hold dit event
hos Bæredygtig Herning

Bæredygtig Hernings rå og smukke lokaler danner en unik ramme for events med op til 100 deltagere. Perfekt til foredrag, større workshops, netværksarrangementer og meget andet. Kontakt os og hør mere om de praktiske detaljer.

Skriv til os