Bliv inspireret!
Deltag i vores events

I Bæredygtig Herning samler vi på viden og inspiration, og via vores events gør vi det tilgængeligt for hele vores community. De fleste events er gratis og åbne for alle interesserede, så hold dig ikke tilbage.

Eventkalender

En af de vigtigste grunde til, at vi er sat i verden, er for at sprede viden og inspiration om bæredygtighed til så mange som muligt. Vi har derfor både events målrettet medlemmer, men også en lang række åbne events, hvor alle interesserede er mere end velkomne. 

19. april 2023  |  kl. 14.30-16.30

Kom i gang med din ESG-rapportering

Ved I nok om ESG i jeres ledelse? Der stilles i dag helt anerledes krav til en virksomheds bæredygtige ageren end for blot få år siden. Som deltager på kurset vil du blive bekendt med de videnskabelige, politiske og kommercielle baggrunde for arbejdet med bæredygtighed, og vi vil introducere jer for de regulatoriske krav og regler som rammer alle virksomheder - store som små - og som man i stigende grad bør forholde sig til. Kurset har til formål at give inspiration til arbejdet med bæredygtighed - særligt i fht. Rapportering og klimaregnskab.

Læs mere

11. maj 2023  |  kl. 16.00 - 19.00

Herning Bæredygtighedspris (dato kommer)

Bæredygtighed er en vigtig og nødvendig agenda, og heldigvis har vi i Herning Kommune masser af ildsjæle, fællesskaber og virksomheder, som bidrager med nye idéer og smarte bæredygtige løsninger. Derfor inviterer Herning Kommune og Bæredygtig Herning til uddeling af Herning Bæredygtighedspris. Målet med prisen er at hylde dem, der går forrest i omstillingen; dem, der træder nye stier og baner vejen for andre. Kom og vær med til at hylde vores lokale ildsjæle og deres indsatser med bæredygtighed!

Læs mere

23. maj 2023  |  kl. 19:00 - 20:30

Fremtidens iværksætterlandskab - en samtale med Anne Stampe Olesen

Til denne Fireside Talk kan du møde investor og medstifter af Nordic Female Founder, Anne Stampe Olesen. Anne vil give os et indblik i egne erfaringer som iværksætter og investor samt et overblik over de trends og tendenser, hun ser i startup-landskabet. Et foredrag med Anne Stampe Olesen sprudler af god energi og en masse værdifuld information. Hun har om nogen fingeren på pulsen på dansk iværksætteri, og hvad der trender.

Læs mere

6. juni 2023  |  kl. 14.30-16.30

Hvordan arbejder man med bæredygtighed i praksis? - workshop

Er du sustainability manager, CSR-manager, ESG-specialist, projektleder, funktionschef eller arbejder du på anden måde med bæredygtighed i virksomheden? Eller er du på vej til at skulle arbejde med bæredygtighed, og søger indsigt i rollen, ansvaret og opgaven? Så er dette arrangement for dig. Virksomheder ansætter eller udnævner i stigende grad personer til at tage sig af bæredygtighedsområdet. Men hvad vil det egentligt sige at være sustainability manager, hvor holder man sig orienteret om lovgivning, rapporterer man osv.? Dette og meget mere sættes der spot på, på denne workshop.

Læs mere

9. juni 2023  |  kl. 14.30-16.00

Hvad tænker vi vejer tungest, når vi skal ansætte til virksomheder som gerne vil være en del af den bæredygtige udvikling?

Skal vi ansætte efter passion, kompetencer, dem der har taget den rigtige uddannelse eller tage klimaaktivisterne? Til denne Fuckup Friday kan du få den ærlige fortælling fra Xenia Duffy, CEO og seniorrådgiver i Zeal, keynote speaker, underviser i forretningsmodeller inden for planetens grænser i ind- og udland samt medforfatter af flere bøger om iværksætteri og tre bundlinjer. Selvom Xenia Duffy har 20 års erfaring med rekruttering, så har hun, hvis hun selv skal det, lavet sin del af fuckups når det kom til at skulle sammensætte det rigtige team.

Læs mere

24. august 2023  |  kl. 9.00-12.00

Kursus: Hvordan taler vi om bæredygtighed?

Hvad må man, når det gælder kommunikation om bæredygtighed i virksomheder? Hvordan undgår man faldgruber omkring greenwashing? Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor afholder Bæredygtig Herning for tredje gang det praksisnære, inspirerende og deltagerinvolverende kursus "Hvordan taler vi om bæredygtighed? Introduktion til det kommunikative samfundsansvar" á 4 kursusgange. Vi mødes d. 24. august, 31. august, 7. september og 14. september 2023 kl. 9.00-12.00.

Læs mere

Hold dit event
hos Bæredygtig Herning

Bæredygtig Hernings rå og smukke lokaler danner en unik ramme for events med op til 150 deltagere. Perfekt til foredrag, større workshops, netværksarrangementer og meget andet. Kontakt os og hør mere om de praktiske detaljer.

Kontakt os