Bliv inspireret!
Deltag i vores events

I Bæredygtig Herning samler vi på viden og inspiration, og via vores events gør vi det tilgængeligt for hele vores community. De fleste events er gratis og åbne for alle interesserede, så hold dig ikke tilbage.

Eventkalender

En af de vigtigste grunde til, at vi er sat i verden, er for at sprede viden og inspiration om bæredygtighed til så mange som muligt. Vi har derfor både events målrettet medlemmer, men også en lang række åbne events, hvor alle interesserede er mere end velkomne. 

15. december 2022  |  kl. 15.00-17.00

Julemingle for medlemmer

OBS: Kun for medlemmer. Året går på hæld, og hvis du er bare lidt ligesom os i Bæredygtig Herning-teamet, så kan du måske blive en smule svimmel af at tænke tilbage på alt det, der er sket i årets løb. Inden vi går på juleferie, vil vi derfor rigtig gerne benytte lejligheden til at stoppe op, se hinanden i øjnene og sige ”god jul” til både nye og 'gamle' medlemmer af Bæredygtig Herning. Hvis du har brug for 2 timers pusterum midt i december-ræset, så er dét her juleeventet for dig.

Læs mere

7. februar 2023  |  kl. 10.00-12.00

Workshop: Guide til damage-control - Sådan undgår du greenwashing

På den gratis introduktionsworkshop om kommunikation og bæredygtighed kommer vi ind på følgende: 1) hvad greenwashing helt konkret er og tips til, hvordan du undgår 'De fem greenwashing-synder', 2) en introduktion til gældende lovgivning, regler og retningslinjer om kommunikation og bæredygtighed, 3) masser af eksempler på både god og (virkelig) dårlig bæredygtighedskommunikation.

Læs mere

23. februar 2023  |  kl. 9.00-12.00

Kursus: Hvordan taler vi om bæredygtighed?

Hvad må man, når det gælder kommunikation om bæredygtighed i virksomheder? Hvordan undgår man faldgruber omkring greenwashing? Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor afholder Bæredygtig Herning for anden gang det praksisnære, inspirerende og deltagerinvolverende kursus "Hvordan taler vi om bæredygtighed? Introduktion til det kommunikative samfundsansvar" á 4 kursusgange. Vi mødes d. 23. februar, 2. marts, 9. marts og 16. marts 2023 kl. 9.00-12.00.

Læs mere

Hold din event
hos Bæredygtig Herning

Bæredygtig Hernings rå og smukke lokaler danner en unik ramme for events med op til 150 deltagere. Perfekt til foredrag, større workshops, netværksarrangementer og meget andet. Kontakt os og hør mere om de praktiske detaljer.

Kontakt os