Bliv inspireret!
Deltag i vores events

I Bæredygtig Herning samler vi på viden og inspiration, og via vores events gør vi det tilgængeligt for hele vores community. De fleste events er gratis og åbne for alle interesserede, så hold dig ikke tilbage.

Eventkalender

En af de vigtigste grunde til, at vi er sat i verden, er for at sprede viden og inspiration om bæredygtighed til så mange som muligt. Vi har derfor både events målrettet medlemmer, men også en lang række åbne events, hvor alle interesserede er mere end velkomne. 

6. juni 2023  |  kl. 14.30-16.30

Få succes i rollen som sustainability manager /ESG-manager - workshop

Er du sustainability manager, CSR-manager, ESG-specialist, projektleder, funktionschef eller arbejder du på anden måde med bæredygtighed i virksomheden? Eller er du på vej til at skulle arbejde med bæredygtighed, og søger indsigt i rollen, ansvaret og opgaven? Så er dette arrangement for dig. Virksomheder ansætter eller udnævner i stigende grad personer til at tage sig af bæredygtighedsområdet. Men hvad vil det egentligt sige at være sustainability manager, hvor holder man sig orienteret om lovgivning, rapporterer man osv.? Dette og meget mere sættes der spot på, på denne workshop.

Læs mere

13. juni 2023  |  kl. 17.00-18-30

Yoga med Mette Nørh

Yoga timen er designet til at hjælpe med at forbedre din fleksibilitet og dit gennerelle velværd. Uanset om du er på begynder niveau, eller er en erfaren yogi, vil denne time kunne inspirere og udfordre dig. Mette Nørh, er en erfaring yogainstruktør som altid er omhyggelig med at sikre din komfort under yoga timen. Hun sørger for at modificere og justerer dine bevægelser, så det er sikkert for dig og din krop at udfører øvelserne. Studerende kan komme gratis, så tag din yogamåtte og vandflaske under armen, så ses vi til en skøn yoga time. OBS. yogatimen vil forgå på engelsk.

Læs mere

23. august 2023  |  kl. kl.9.00 - 12.30

Kursus: Få succes i rollen som sustainability manager /ESG-manager

Opstart 23. august med 4 kursus gange, online learning samt case-udarbejdelse – Øvrige kursusdage er: onsdag d. 30/8, 6/9 og 13/9 Kurset vil sætte fokus på, at skære igennem kompleksiteten af tilgange, ord og begreber om ledelse og bæredygtighed og introducere deltagerne for, hvad man skal vide om at lede bæredygtighed i en virksomhed. på både et teoretisk, stratetisk og operationelt niveau. Så står du overfor at skulle: -Overskue, rammesætte og lede arbejdet med bæredygtighed? - Lave bæredygtighedsstrategi, definere indsatser og implementere dem? - Sikre retning mod verdensmålene og compliance med nye rapporteringskrav og standarder? -Udarbejde bæredygtighedsrapportering med data og KPI'er og lave profilerende kommunikation til virksomhedens medarbejdere og kunder? Så er dette kursus muligvis lige for dig!

Læs mere

24. august 2023  |  kl. 9.00-12.00

Kursus: Hvordan taler vi om bæredygtighed?

Hvad må man, når det gælder kommunikation om bæredygtighed i virksomheder? Hvordan undgår man faldgruber omkring greenwashing? Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor afholder Bæredygtig Herning for tredje gang det praksisnære, inspirerende og deltagerinvolverende kursus "Hvordan taler vi om bæredygtighed? Introduktion til det kommunikative samfundsansvar" á 4 kursusgange. Vi mødes d. 24. august, 31. august, 7. september og 14. september 2023 kl. 9.00-12.00.

Læs mere

Hold dit event
hos Bæredygtig Herning

Bæredygtig Hernings rå og smukke lokaler danner en unik ramme for events med op til 150 deltagere. Perfekt til foredrag, større workshops, netværksarrangementer og meget andet. Kontakt os og hør mere om de praktiske detaljer.

Kontakt os