Deltag i vores events

Vi har samlet viden og inspiration fra vores netværk og har kogt det ned til en række events. De er for alle uanset medlemskab, køn, kendskab eller kompetencer, så hold dig ikke tilbage!

Program

25. september 2023  |  kl. 12.30-17.30

Tekstilets fremtid - fra lovkrav til forretningsmulighed

OBS. Det koster 2.500 kr. at deltage på modul 1,2 og 3. Faktura sendes ved tilmelding Prisen for hele forløbet er 2500 kr./virksomhed. Det er muligt at deltage med 2 medarbejdere ved hvert modul, og det er muligt at deltage med forskellige medarbejdere ved modulerne. Program: Vi mødes den 25/9, 4/10 og 9/10 25. september | kl. 12.30-17.30 | sted: Bæredygtig Herning Modul 1: KLIMAREGNSKAB & RAPPORTERINGTag ansvar og dokumentér det: Carsten Lunden, CabiESG, LCA, CO2 beregning: Lasse Thaisen Vinblad, Viegand & Maagøe 4. oktober | kl. 9.00-12.00 | sted: Bæredygtig Herning. Modul 2: AFFALD; RESSOURSE OG CIRKULÆR ØKONOMITekstilens digitale fremtid: Lars Villumsen, Browzwear.Teknologiens påvirkning på fremtidens tekstilproduktion med AR, VR, Ai, ChatGPT, digitale twins: Jakob Lemming, AU Cirkulære forretningsmodeller i tekstilindustrien: Mette Mørup og Eva Guldmann, Rotundo 9. oktober | kl. 9.00-12.00 | sted: Bæredygtig Herning Modul 3: BRANDING & KOMMUNIKATIONHvordan undgår du Greenwashing i din kommunikation: Tanja Gotthardsen

Læs mere

24. oktober 2023  |  kl. Heldagsevent

Climathon 2023

Hvis du er studerende i Herning og gerne vil deltage i årets Climathon, så kontakt din uddannelsesinstitution. Climathon er en international begivenhed der hvert år afvikles samtidig en hel række byer, og siden 2015 har 600 arrangører afholdt 1000 events med mere end 30.000 deltagere verden over. Vi ser frem til endnu engang at være en del af denne bevægelse!

Læs mere

21. november 2023  |  kl. 15.00-20.30

Årets ESG-konference

ESG og bæredygtighed er emner, som fylder mere og mere hos danske virksomheder, og ofte er der meget fokus på lovgivning og rapporteringskrav på området. Men der ligger også et stort potentiale i at arbejde med bæredygtighed som en strategisk del af forretningsudviklingen. Vi vil derfor gerne invitere dig til en ESG-konference, der fokuserer på mulighederne for værdiskabelse ved at forene bæredygtighed med virksomhedens mål. Konferencen byder på inspirerende indlæg og paneldebat samt uddeling af årets ESG-pris. Under middagen vil der være god tid til at netværke og drøfte praktiske udfordringer og løsninger med de øvrige deltagere.

Læs mere

Hold dit event
hos Bæredygtig Herning

Bæredygtig Hernings rå og smukke lokaler danner en unik ramme for events med op til 100 deltagere. Perfekt til foredrag, større workshops, netværksarrangementer og meget andet. Kontakt os og hør mere om de praktiske detaljer.

Skriv til os