Bliv inspireret!
Deltag i vores events

I Bæredygtig Herning samler vi på viden og inspiration, og via vores events gør vi det tilgængeligt for hele vores community. Du har også mulighed for selv at afholde en event i vores smukke lokaler.

Eventkalender

Vi afholder i løbet af året en række events med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Læs mere om vores aktuelle events herunder.

26. august 2022  |  kl. 13.30-15.00

Fuckup Friday summer edition

Vær med, når vi sammen fejrer vores fejl og fuckups! Fuckup Friday er en begivenhedsserie hos Bæredygtig Herning, som er inspireret af den globale bevægelse Fuckup Nights. Konceptet går i al sin enkelhed ud på at dele historier om fiaskoer inden for arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling og sammen blive klogere af vores fuckups, fejlslagne forsøg og fiaskoer.

Læs mere

1. september 2022  |  kl. 9.00-12.00

Kursusforløb: Fra greenwashing og greenhushing til ansvarlig kommunikation

4 kursusgange: 1., 8., 15. og 22. september kl. 9.00-12.00. Hvad må man, når det gælder kommunikation om bæredygtighed i virksomheder? Det kan være en jungle at finde rundt i, og derfor afholder Bæredygtig Herning et kursus á 4 kursusgange, hvor du kan gå i dybden med lovgivning, regler og retningslinjer inden for miljømarkedsføring/bæredygtighedskommunikation og skabe din egen parlør for virksomhedens fremtidige markedsføring.

Læs mere

2. september 2022  |  kl. 12.00-13.00

Klimafolkemødet 2022: "Kampen om Danmarks arealer"

Bæredygtig Herning deltager på Klimafolkemødet 2022 i Middelfart. Kom forbi Hvid scene, hvor vores debat "Kampen om Danmarks arealer" afholdes. Det er et faktum, at vi skal bruge 1,4 gange Danmark, hvis vi skal indfri alle de interesser, der er til vores arealer. Vi vil have fødevareproduktion, biodiversitet, drikkevand af høj kvalitet, rekreative områder og energianlæg. Det kræver alt sammen plads, og hvordan får vi det til at gå op? Vi byder en række markante debattører på scenen til en diskussion om de mange dilemmaer. Læs mere i Klimafolkemødets program ved at klikke nedenfor.

Læs mere

6. september 2022  |  kl. 9.00-14.00

Mental Talk: Investér i mentalt arbejdsmiljø - sådan sparer du 1 mio. kr.

Det mentale arbejdsmiljø påvirker både medarbejderne, virksomheden og økonomien. Mange langtidssygemeldinger skyldes et dårligt psykisk arbejdsmiljø, og derfor sætter dette event fokus på hvordan du kan hjælpe dig selv, dine kollegaer og din virksomhed med at skabe et godt mentalt arbejdsmiljø, en større arbejdsglæde og derigennem en bedre arbejdsplads.

Læs mere

7. september 2022  |  kl. 9.00-14.00

Mental Talk: Mangel på arbejdskraft? Få adgang til den skjulte ressource

Mange virksomheder oplever udfordringer med at rekruttere (og fastholde) nok medarbejdere. En stor gruppe, af voksne med en psykisk lidelse, står i dag uden beskæftigelse selvom langt de fleste nemt kan fungere i et job, både fuld- og deltid. Så hvordan skabes der en arbejdsplads hvor der er plads til alle? Til denne temadag sættes der spot på hvordan du kan få adgang til denne skjulte ressource og forhåbentlig undgå mangel på arbejdskraft i fremtiden.

Læs mere

8. september 2022  |  kl. 17.00-20.00

Investor Days 1: Fremtidens trends og impact-investering

Lær om alt, hvad du skal vide for at komme i gang med impact-investering, og få inspiration fra Christian Arnstedt fra Løvens Hule og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Dette er første Investor Days ud af fire, hvor vi sætter spot på forskellige aspekter af impact-investering. De næste Investor Days ligger d. 29. september, 3. november og 17. november.

Læs mere

14. september 2022  |  kl. 19.00-20.30

Fireside Talk med Erick Thürmer

Mød Erick Thürmer, en af dansk erhvervslivs mest visionære ledere og forkæmper for lokal og bæredygtig produktion, små og mellemstore virksomheder og flere kvinder i topledelsen, når han gæster Bæredygtig Herning til en Fireside Talk om bæredygtighed. Erick Thürmer er bestsellerforfatter til "Den Spirituelle CEO" og 4. generations virksomhedsejer.

Læs mere

20. september 2022  |  kl. 9.30-14.00

Impact Startup Programme

Er du iværksætter, og arbejder du med løsninger, der kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid? Så vær med til Bæredygtig Hernings "Impact Startup Programme", som består af seks skræddersyede træningsmoduler, der klæder dig på til at skalere din virksomhed. Vi afslutter med et pitch event, hvor du måske kan lande en investering! Forløbet kører fra d. 20. september til d. 17. november 2022.

Læs mere

26. september 2022  |  kl. 15.00-18.00

Fyraftensevent om ESG-rapportering: bliv klar til de nye EU-krav

Ny EU-lovgivning om rapportering på ESG-nøgletal er på vej, og det kommer højst sandsynlig til at påvirke din virksomhed. Kom, og lær mere! I samarbejde med Nordea og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande sætter vi fokus på, hvad den nye EU-lovgivning kommer til at betyde for dig og din virksomhed.

Læs mere

11. oktober 2022  |  kl. 15.00-18.00

Game Night om Inner Development Goals

Skal vi lykkes med bæredygtighed i verden, er der brug for både ydre og indre bæredygtighed. Kom og bliv klogere på, hvordan du konkret kan styrke den indre bæredygtighed i dit eget arbejdsliv eller din organisation. Vi skal spille et spil med 23 Inner Development Goals (IDG’er), og du går hjem med nye idéer og inspiration.

Læs mere

28. oktober 2022  |  kl. 13.30-15.00

Fuckup Friday - Climathon

Vær med, når vi sammen fejrer vores fejl og fuckups! Fuckup Friday er en begivenhedsserie hos Bæredygtig Herning, som er inspireret af den globale bevægelse Fuckup Nights. Konceptet går i al sin enkelhed ud på at dele historier om fiaskoer inden for arbejdet med bæredygtighed og den grønne omstilling og sammen blive klogere af vores fuckups, fejlslagne forsøg og fiaskoer.

Læs mere

2. november 2022  |  kl. 19.00-20.30

Fireside talk med Henriette Laursen, KVINFO

Samtalen om ligestilling, diversitet og inklusion udvikler sig med lynets hast i de her år. Massebevægelser som #MeToo og Black Lives Matter sætter fokus på nogle af bristerne i vores kultur og viser med al tydelighed, at vi endnu har vej at gå, før vi kan tale om reel ligestilling mellem alle befolkningsgrupper. Men hvad har køn og ligestilling med bæredygtighed at gøre? Hvilken rolle spiller verdensmål nr. 5 om ligestilling mellem kønnene i et bredt perspektiv? Og hvad kan vi selv gøre for at skubbe på udviklingen og skabe bedre vilkår for fremtidige generationer? Mød Henriette Laursen, direktør i KVINFO, når hun gæster Bæredygtig Herning til Fireside Talk.

Læs mere

24. november 2022  |  kl. 14.30-16.30

Kickstart din bæredygtige masterplan

På kun 2 timer får I kickstartet arbejdet med at skabe en masterplan for jeres strategiske arbejde med bæredygtighed og SDG'erne (The Sustainable Development Goals). I vil identificere lavthængende frugter i virksomhedens nuværende opgaveportefølje for derefter at se på uudnyttede muligheder for at integrere bæredygtighedstiltag i kerneforretningen. Til sidst vil I arbejde med en plan for de næste skridt i arbejdet med social og/eller miljømæssig bæredygtighed.

Læs mere

15. december 2022  |  kl. 15.00-17.00

Juleafslutning for medlemmer

OBS: Kun for medlemmer. Vi mødes og siger "god jul" til nye og 'gamle' medlemmer af Bæredygtig Herning. Måske skal der opfindes nye og mere bæredygtige juletraditioner? Måske vil du og din organisation dele erfaringer med, hvordan man får sat fokus på bæredygtighed i julegaven til medarbejderne? Måske skal vi lave konfekt sammen eller upcycle restprodukter fra din virksomhed, så det bliver til unik og personlig julepynt til kontoret? Vi er åbne for forslag fra medlemmer og glæder os til at se jer alle til en hyggelig og social juleafslutning.

Læs mere

Hold din event
hos Bæredygtig Herning

Bæredygtig Hernings rå og smukke lokaler danner en unik ramme for events med op til 150 deltagere. Perfekt til foredrag, større workshops, netværksarrangementer og meget andet. Kontakt os og hør mere om de praktiske detaljer.

Kontakt os