Eating and Tourism

Hvad er E.A.T. – Eating And Tourism

E.A.T projektet fokuserer på bæredygtig omstilling af den lokale madoplevelse for gæster der deltager i events, konferencer m.m. i og omkring Herning. Formålet med projektet er således at bidrage til at ændre måden, der bliver spist, produceret og smidt mad ud på, når der arrangeres og deltages i events.

Projektets aktiviteter

Vi vil med projektet skabe madoplevelser, der skal give turister mulighed for at vælge den madoplevelse, som er den rette for dem og gøre det muligt at vælge f.eks. grønne alternativer og lokale råvarer. I projektet igangsættes derfor en række initiativer for at sætte skub i turismeaktørernes bæredygtige omstilling.

Det kan være med aktiviteter såsom:

  • udvikling i fællesskab og netværk
  • faglig sparring
  • nye typer af samarbejder fx med en lokal grøn alliance
  • kompetenceudvikling med kurser og workshops
  • inspirationsevents
  • en fælles infrastruktur
  • produktudvikling
  • udvikling af nye forretningsmodeller

Projektpartnere

Projektet drives af VisitHerning i partnerskab med Bæredygtig Herning og med støtte fra Herning Kommune og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Projekt kontakt

Tennae Rix Kristensen
Projektleder
Bæredygtig Herning
T: 27853979
M: tr@baeredygtigherning.dk

Stine Nybo
Projektchef
Visit Herning
T: 8765 4321
M: sn@visitherning.com

Projektets tidsramme
Start: 01.01.21
Slut: 01.01.25