Det er no-go at kalde sine produkter for ”grønne” eller ”bæredygtige”. Når man kommunikerer om sine cases og indsatser med fokus på bæredygtighed, kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige.

I dag kræves der dokumentation for en påstand, og der er risiko for, at man som organisation enten får en bøde af forbrugerombudsmanden eller går glip af kommercielle fordele, hvis ikke man evner at finde den gode balance i kommunikationen.

"Kommunikation om bæredygtighed kan være komplekst. Der er nogle spilleregler – både juridisk og etisk. Derfor er det værdifuldt at være med i et fortroligt rum, hvor vi kan dele udfordringer, erfaringer og viden. Jeg går altid lidt klogere fra møderne."

Mette E Thygesen, Brand Manager i ALPI  |  Deltager i arbejdsgruppen "Bæredygtighed og kommunikation"

I ”Bæredygtighed og kommunikation” forsøger vi sammen med fagligt stærke aktører i et fortroligt rum at kvalificere hinandens indsatser, dele viden og erfaringer, identificere risici og muligheder – med inspiration fra dygtige oplægsholdere.

Hvem er med i arbejdsgruppen?

På nuværende tidspunkt består arbejdsgruppen af deltagere fra følgende organisationer: 

Format for arbejdsgruppen

Arbejdsgruppen mødes ca. fire gange årligt. Møderne foregår enten hos Bæredygtig Herning eller hos de deltagende virksomheder. 

Møderne varer 2-3 timer pr. gang, og hver gang tages forskellige temaer relateret til kommunikation om bæredygtighed op. Der er god tid til sparring og vidensdeling blandt deltagerne, og det er centralt for gruppen, at indsigter, erfaringer og viden holdes i et fortroligt rum. 

Ønsker du at høre mere om mulighed for deltagelse i arbejdsgruppen, bedes du kontakte Morten Rønde Rasmussen, Relations Manager hos Bæredygtig Herning nedenfor.

Virksomhed

Bæredygtig Herning

Web

https://www.baeredygtigherning.dk

Kontakt

Morten Rønde Rasmussen, Relations Manager

+45 2981 1254
mr@baeredygtigherning.dk

Emne: Bæredygtighed og kommunikation