Bæredygtighed er efterhånden ikke til at komme udenom. Heller ikke i den finansielle verden. Hvis du og din portefølje skal følge med, er det vigtigt at tilegne sig ny viden om investering. For hvordan investerer du med fokus på både afkast og positiv impact på verden? Er der gode penge at hente i investeringer, der fokuserer på bæredygtighed? Og hvordan lægger du en strategi, hvor social og miljømæssig bæredygtighed spiller en rolle?

Alt det og meget mere sætter vi fokus på til Investor Days! Fire aftenevents, hvor vi sætter spot på investering, impact assessment, risikovurdering, måling og evaluering af impact m.m. 

Du vælger selv, om du vil deltage i alle fire events eller holde dig til nogle enkelte temaer. Det sidste event i Investor Days-rækken er et stort Pitch Event, hvor du får mulighed for at møde (og potentielt set investere i) impact startups. 

Siden 2016 er investeringer i impact startups vokset med næsten 600% i Norden ifølge Danske Bank. Vil du være med på bølgen? Så tilmeld dig Investor Days - en eventrække omkring investering afholdt af Bæredygtig Herning og Den Sociale Kapitalfond. 

Hvad lærer du?

Vær med til Investor Days 

Lokation 

Vi mødes hos Bæredygtig Herning: 

Gl. Skolevej 1, 2. sal

7400 Herning

Kontakt

Bert Meijers

+45 91 55 99 04
bm@baeredygtigherning.dk

Er du interesseret i at være med som investor? Så tag kontakt til os på ovenstående kontaktoplysninger.