Netværket ”Fra køkken til køkken” er opstået på opfordring af medarbejdere i forskellige køkkener. Det imødekommer et stort ønske om sparring og videndeling omkring alt fra madspild og affaldssortering til ændring af vaner og kommunikation – alt sammen med henblik på at få mere bæredygtighed ind i hverdagen og de professionelle køkkener.

Jo mere vi deler udfordringer og sejre såvel som erfaringer og viden med hinanden, desto bedre kan vi dygtiggøres os, inspirere hinanden og sætte skub i den bæredygtige omstilling. Vi er jo fælles om forandring.

For hvem

Netværket er for dig, som arbejder i offentlige såvel som private kantiner og storkøkkener, restauranter eller cateringvirksomheder, og som gerne vil dele udfordringer, ideer, opskrifter og erfaringer med ligesindede. Det er for dig, der vil dele ud og suge til dig af gode hverdagstips til, hvordan bæredygtighed og ansvarlighed kan blive en naturlig del af dit køkken.

Udbytte af netværk

Du bliver klogere på, hvordan andre køkkener arbejder med nudging og kommunikation til gæster, så nye, sundere og grønnere vaner bliver taget godt i mod.

Format & struktur

Der besøges 4-5 spændende køkkener på et år. Møderne varer omkring 2 timer og byder på:

Pris

Gratis for medlemmer. 

Kontakt

Louise Overgaard Pedersen, Bæredygtig Herning

lp@baeredygtigherning.dk

Emne: Fra køkken til køkken