Netværket ”Fra køkken til køkken” er opstået på opfordring af medarbejdere i forskellige køkkener. Det imødekommer et stort ønske om sparring og videndeling omkring alt fra madspild og affaldssortering til ændring af vaner og kommunikation – alt sammen med henblik på at få mere bæredygtighed ind i hverdagen og de professionelle køkkener.
Jo mere vi deler udfordringer og sejre såvel som erfaringer og viden med hinanden, desto bedre kan vi dygtiggøres os, inspirere hinanden og sætte skub i den bæredygtige omstilling. Vi er jo fælles om forandring.
For hvem
Netværket er for dig, som arbejder i offentlige såvel som private kantiner og storkøkkener, restauranter eller cateringvirksomheder, og som gerne vil dele udfordringer, ideer, opskrifter og erfaringer med ligesindede. Det er for dig, der vil dele ud og suge til dig af gode hverdagstips til, hvordan bæredygtighed og ansvarlighed kan blive en naturlig del af dit køkken.
Udbytte af netværk
- Få ny viden og forstå, hvordan bæredygtighed kan spille en central rolle og gribes an i dit arbejde
- Udvide dit professionelle netværk med ligesindede.
- Finde løsninger og idéer, du kan bruge direkte i din egen hverdag.
- Styrke din organisations omstilling gennem fælles refleksion og erfaringsudveksling.
- Få større klarhed og retning i arbejdet med bæredygtighed – bl.a. gennem indblik i, hvad der virker i praksis, og hvordan andre griber det an.
Du bliver klogere på, hvordan andre køkkener arbejder med nudging og kommunikation til gæster, så nye, sundere og grønnere vaner bliver taget godt i mod.
Format & struktur
Der besøges 4-5 spændende køkkener på et år. Møderne varer omkring 2 timer og byder på:
- Rundvisning og ærligt indblik i værtens arbejde med bæredygtighed - både vigtige læringer, sejre og udfordringer.
- Deling og sparring på tværs af køkkener.
- Uformelt netværk og socialt samvær samt kaffe og lidt sødt.
Pris
Gratis for medlemmer.
Kontakt
Emne: Fra køkken til køkken