Medarbejdere

Thea Lyng Thomsen

Direktør / CEO

tt@baeredygtigherning.dk +45 2716 9564
Thea er optaget af at bygge lokalt forankrede strategiske miljøer med et mål om at sikre bæredygtige løsninger og impact. Hun har tidligere etableret lignende samarbejdsplatforme med fokus på forretningsudvikling, bl.a. industriparken GreenLab. Thea tror på intention, tillid og forretningsudvikling for at sikre bæredygtige forandringer. Hun har en uddannelse i litteratur og læser mindst én STOR roman om året.

Bert Meijers

Programme Manager

bm@baeredygtigherning.dk +45 9155 9904
Bert arbejder med vores programmering og forretningsudvikling. Passioneret omkring interdisciplinært samarbejde for bæredygtig udvikling, og pandekager. Bert er oprindelig fra Holland og er uddannet som Kaospilot. Han har arbejdet med impact investeringer i co-work steder i bl.a. San Francisco, Amsterdam og Berlin, og han kommer med en bred erfaring inden for facilitering af innovationsprocesser.

Morten Rønde Rasmussen

Project Manager

mr@baeredygtigherning.dk +45 2981 1254
Morten er uddannet Cand.mag. i Anvendt Filosofi og har erfaring som proces- og bæredygtighedskonsulent. Morten driver både projekter og partnerskaber med et stort fokus på relationer og resultater - han har en stor passion for det meningsfulde arbejde, cirkulære forretningsmodeller og systemisk procesledelse. Morten er certificeret businesscoach og derudover kører Morten fra spidsen til co-workets fester.

Dorte Christensen

Kontormedarbejder

dc@baeredygtigherning.dk +45 2981 1252
Der løber en særlig kreativ åre i Dorte. Med let hånd og skæve indfald designer hun lokalerne, gaverne, vores event set-ups og alt andet, som du ser i vores co-work space. Der er holdning og hjerte i Dortes valg – og en god portion stædighed, når de gode, bæredygtige løsninger skal findes og vises frem. Nye ideer modtages altid gerne, og Dorte arbejder altid på flere interessante cases.

Annette Stefansen

Administrationsmedarbejder

as@baeredygtigherning.dk +45 2981 1253
Annette har hånd om teamets drev og strukturer, og det er Annette, som passer og plejer vores One-drive, SharePoint og procedurer. Det er også Annette, du får fat på, når du skriver til vores info-mail eller ringer til vores hovednummer, og hvad hun ikke allerede ved – ja, det finder hun ud af. Resten af teamet er vilde med Annettes rolige og venlige tilgang til vores administration.

Inga Østergaard

Administrationsmedarbejder

io@baeredygtigherning.dk +45 2981 1945
Regnskaber, feriefridage og ferielov, kredit og debet… Inga har en baggrund som bogholder og kontorarbejder. Hun er teamets alderspræsident og stolt mormor. Inga har erfaringen med sig, så hun når også at drysse ro og hygge ud i teamet med en hjemmebagt kage eller fine, kreative håndværkssager af medlemmernes restmaterialer. Sidst lavede hun et par nisser af Dansk Wiltons smukke garn, som siden er rejst til Seattle.