Teamet

Thea Lyng Thomsen

Direktør / CEO

tt@baeredygtigherning.dk +45 2716 9564
Thea er optaget af at bygge lokalt forankrede strategiske miljøer med et mål om at sikre bæredygtige løsninger og impact. Hun har tidligere etableret lignende samarbejdsplatforme med fokus på forretningsudvikling, bl.a. industriparken GreenLab. Thea tror på intention, tillid og forretningsudvikling for at sikre bæredygtige forandringer. Hun har en uddannelse i litteratur og læser mindst én STOR roman om året.

Bert Meijers

Programme Manager

bm@baeredygtigherning.dk +45 9155 9904
Bert arbejder med vores programmering og forretningsudvikling. Passioneret omkring interdisciplinært samarbejde for bæredygtig udvikling, og pandekager. Bert er oprindelig fra Holland og er uddannet som Kaospilot. Han har arbejdet med impact investeringer i co-work steder i bl.a. San Francisco, Amsterdam og Berlin, og han kommer med en bred erfaring inden for facilitering af innovationsprocesser.

Morten Rønde Rasmussen

Relations Manager

mr@baeredygtigherning.dk +45 2981 1254
Morten er uddannet Cand.mag. i Anvendt Filosofi og har erfaring som proces- og bæredygtighedskonsulent. Morten driver både projekter og partnerskaber med et stort fokus på relationer og resultater - han har en stor passion for det meningsfulde arbejde, cirkulære forretningsmodeller og systemisk procesledelse. Morten er certificeret businesscoach og derudover kører Morten fra Jyllands næse til co-workets fester.

Karoline Valentin Ry

Communications Manager

kr@baeredygtigherning.dk +45 2981 2056
Skarpe opslag på sociale medier, synlighed og strategi. Karoline nørder alt, der har med sprog, formidling og kommunikation at gøre og sørger for, at vi får budskaber om seje medlemmer, inspirerende events og nye tiltag ud i verden. Hun er optaget af fængende formidling af komplekse problemstillinger inden for bæredygtighed og gør en dyd ud af at kommunikere transparent om de svære dilemmaer og bump på vejen. Derudover har Karoline danset samba ved karnevalet i Rio de Janeiro.

Tennae Rix Kristensen

Project Manager

tr@baeredygtigherning.dk +45 2785 3979
Som Project Manager holder Tennae styr på, at større projekter med mange aktører kommer sikkert i havn. Hun etablerer strukturer og procedurer, der sikrer, at alle de dygtige og engagerede aktører kan føre projekterne ud i virkeligheden. Hun har længe haft en brændende interesse for, hvordan virksomheder kan bidrage positivt til omverdenen og er specialiseret inden for Sustainable Business. I privaten har hun et idealistisk håb om at reparere alt tøj, der går i stykker i den lille familie.

Dorte Christensen

Kontormedarbejder

dc@baeredygtigherning.dk +45 2981 1252
Der løber en særlig kreativ åre i Dorte. Med let hånd og skæve indfald designer hun lokalerne, gaverne, vores event set-ups og alt andet, som du ser i vores co-work space. Der er holdning og hjerte i Dortes valg – og en god portion stædighed, når de gode, bæredygtige løsninger skal findes og vises frem. Nye ideer modtages altid gerne, og Dorte arbejder altid på flere interessante cases.

Annette Stefansen

Administrationsmedarbejder

as@baeredygtigherning.dk +45 2981 1253
Annette har hånd om teamets drev og strukturer, og det er Annette, som passer og plejer vores One-drive, SharePoint og procedurer. Det er også Annette, du får fat på, når du skriver til vores info-mail eller ringer til vores hovednummer, og hvad hun ikke allerede ved – ja, det finder hun ud af. Resten af teamet er vilde med Annettes rolige og venlige tilgang til vores administration.

Anna-Gro Kudsk Graubæk

Praktikant

ak@baeredygtigherning.dk  
Anna-Gro studerer innovation og entreprenørskab på Erhvervsakademiet i Herning og har været med i projekter inden for bl.a. ensomhed, affaldssortering og genbrugstøj. Hun elsker de filosofiske og komplekse diskussioner, som (social) bæredygtighed kan skabe og vil derfor gerne inddrage det i alt, hvad hun laver. Hos Bæredygtig Herning skal Anna-Gro arbejde med events og kommunikation. Derudover har hun en overbevisning om, at man kan finde svar på alle livets spørgsmål ved at se "Friends".

Maria Eg Rahbek

Praktikant

me@baeredygtigherning.dk  
Maria er i gang med en professionsbachelor i Jordbrug på Erhvervs Akademi Århus. Hun brænder for alt, der har med natur og miljø at gøre og er optaget af, hvordan man bedst formidler disse emner. I sin praktik skal hun kortlægge biodiversitet i Herning Kommune og guide Bæredygtig Herning til indsatser for biodiversitet. Gennem studiet har hun arbejdet med alt fra lovgivning og formidling til klimatilpasning, bæredygtig forretningsudvikling og miljøtilsyn for landbrug. Maria er desuden lidt af en brætspils-aficionado.

Astrid Olkjær Olsen

Verdensmålsambassadør - frivillig

ao@baeredygtigherning.dk  
Astrid er uddannet i statskundskab fra AU i 2019. Astrid vil være med til at sætte fokus på FN’s verdensmål og hvordan vi alle kan omsætte verdensmålene til konkrete handlinger i vores dagligdag. Som Verdensmålsambassadør vil hun derfor gerne ud og have dialog med både lokalsamfund, borgere, foreninger og de unge - for det er dem, som kommer til at leve med konsekvenserne af vores valg nu i fremtiden og lokalt. Privat bor Astrid i Ry i et lille rækkehus med sin kat Clarie, hvis hale ligner Pikachus hale, og så har hun engang haft en masse surdeje, der alle var opkaldt efter karakterer i Olsenbanden-filmene - den surdej, der oplevede i længst tid, var Yvonne.